Over ons

Hier is ruimte

WONEN OP HOOG NIVEAU IN SCHIEDAM

In het centrum van Schiedam, dichtbij het station en uitvalswegen, worden 236 appartementen gerealiseerd. Het pand wordt op een unieke en hoogwaardige wijze getransformeerd tot een bijzonder woongebouw. Het project SCYE010, verwijst naar het vroegere Schiedam. Een toepasselijke link naar het verleden, maar ook gericht op een nieuwe toekomst voor het pand en de locatie. Wonen in SCYE010, hier is ruimte.

Het bestaande gebouw zal worden gestript en voorzien van nieuwe gevels in een combinatie van rijk gedetailleerd metselwerk afgewisseld met hoogwaardig bewerkt aluminium. De gevel aan het ’s Graveland is ontworpen als informele woongevel, met uitkragende balkons en veel groen. Op het bestaande gebouw worden twee woonlagen toegevoegd, waarvan één als setback met terrassen rondom.

Het wooncomplex bestaat uit verschillende appartementen. Na de verbouwing worden in het pand onder andere loggia appartementen, terras appartementen, balkon appartementen, studio appartementen en woningen met tuin gerealiseerd. Met het oog op een gezonde woonomgeving wordt het gebouw sterk ‘vergroend’. De bestaande bovengrondse parkeergarage, de balkons en de daken worden royaal voorzien van groen.

0
Luxe appartementen
0
Slaapkamers
0
Vierkante meters
0
Nieuwe bewoners